משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

שוקולד מלכת הלבבות

מחבר:

מרכיבים

1 כוס שבבי קקאו של נביטאס

2/3 כוס שקדים ואגוזי מלך\ לוז קצוצים דק בסכין

1/2 כוס אבקת קקאו של נביטאס

קורט מלח ים אטלנטי דק

2/3 כוס חמאת קקאו של נביטאס מומסת או שמן קוקוס של פוקה או שילוב של שניהם

3 כפות ממתיק טבעי סילאן\ סירופ מייפל\ אגבה\ דבש

1 כף תמצית וניל אמיתי

2 כפות חמאת שקדים

 

אופציות לתוספות סופר פודס לשוקולד

1 כף אבקת לוקומה\ מאקה\ ספירולינה\ עשב חיטה

1/4 כוס שבבי קקאו של נביטאס

1/3 כוס תותי גוג'י של נביטאס

 

הכנת השוקולד

טוחנים במטחנת תבלינים או בבלנדר (רצוי ויטהמיקס)  את שבבי הקקאו ומניחים בקערה.

מוסיפים לקערה את אבקת הקקאו, האגוזים הקצוצים והמלח.

ממיסים בקערה נפרדת (בין מרי) את חמאת הקקאו\ שמן הקוקוס.

מוסיפים לחמאה המומסת את שאר המרכיבים הנוזליים : ממתיק, תמצית וניל וחמאת השקדים ומערבבים היטב.

מערבבים את כל הרכיבים היבשים והרטובים יחד.

בשלב זה ניתן להוסיף תוספות סופרפוד שאוהבים. מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים מידי לתבנית סיליקון בצורת לבבות או כל צורה אחרת.

מניחים במקפיא כרבע שעה והשוקולד מוכן !

 

מאת השף ניר לוי

תגיות:

TOP