משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

צ'יפס בטטה אפוי עם קוקוס וקייג'ון

מחבר:

צ'יפס בטטה אפוי מתובל בתערובת קייג'ון ואבקת מי קוקוס.

 

מרכיבים:

2 כפיות תערובת קייג'ון (ניתן להשיג בחנויות תבלינים)

2 כפות אבקת מי קוקוס של נביטאס נטורלס

1 קילוגרם בטטה

2 כפות שמן קוקוס של פוקה מומס

מלח ופלפל

 

הכנה:

לחמם את התנור ל-200 מעלות.

בקערה, לערבב היטב את תערובת הקייג'ון ואת אבקת מי הקוקוס ולהניח בצד.

לחתוך את הבטטות לצורת צ'יפס. להעביר לקערה ולעסות את שמן הקוקוס לתוך הצ'יפס יחד עם המלח והפלפל.

להניח את הצ'יפס על גבי נייר אפיה בשכבה אחת ולאפות למשך 15 דקות. להפוך אותם עם מרית ולאפות למשך 10-15 דקות נוספות, עד להשחמה.

לפזר את התערובת מעל הצ'יפס בעזרת מסננת (כמו שמנפים קמח), בעדינות עד לקבלת הטעם הרצוי.

בתיאבון!

 

 

TOP