משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

פודינג צ'אי צ'יה

מחבר:

מרכיבים :

2 כוסות חלב שקדים

4 תמרי מג'הול

חצי כפית תמצית וניל אמיתי

3\1 זרעי צ'יה

1 כפית אבקת קינמון

מעט אגוז מוסקט מגורר

4\1 כפית אבקת הל טחון

 

המרכיבים להכנת חלב השקדים

1 כוס שקדים מושרים

4 כוסות מים

1 כף אגבה

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

 

הכנת החלב שקדים

בבלנדר (רצוי ויטהמיקס) טוחנים שקדים עם 4 כוסות מים

מסננים דרך בבד כותנה. מחזירים את החלב המסונן לבלנדר

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים.

ניתן לשמור את החלב במקרר כחמישה ימים עד שבוע.

 

הכנת הפודינג

בבלנדר מערבלים את כל המרכיבים למעט זרעי הצ'יה כחצי דקה.

מוסיפים את זרעי הצ'יה ומערבבים.

מוזגים את הפודינג לכוסות.

ניתן להגיש את הפודינג בטמפ' החדר או לקרר במקרר כשעה ולהגיש צונן.

 

מאת השף ניר לוי

תגיות:

TOP