משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

פודינג פאי תפוחים וצ'יה

מחבר:

פאי תפוחים עשיר במזונות על בצורת קינוח פודינג צ'יה מפנק

 

רכיבים:

2 כוסות מיץ תפוחים

1 כף מיץ לימון טרי

4\1 כוס אגוזי קשיו של נביטאס נטורלס

1 כף אבקת קינמון

4\1 כפית אבקת ג'ינג'ר

8\1 כפית מוסקט טחון

מעט מלח ים

4\1 כוס צימוקים

3\1 כוס זרעי צ'יה של נביטאס נטורלס

1 תפוח עץ מגורד

 

הכנה:

מכניסים לבלנדר מיץ תפוחים, מיץ לימון, אגוזי קשיו, תבלינים ומלח ומערבלים עד לקבלת מרקם קרמי. מכניסים את התערובת לצנצנת גדולה ומוסיפים את הצימוקים, הצ'יה והתפוח המגורד.

סוגרים את המכסה ומנערים היטב עד שכל החומרים מתערבבים בצנצנת ומניחים במקר למשך 20 דקות עד שזרעי הצ'יה מתנפחים. מנערים שוב ומניחים את הצנצנת ל-40 דקות או למשך הלילה.

להגשה - שמים את הפודינג בכוס ומקשטים עם קצפת מקרם קוקוס ואגוזים.

TOP