משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

סלט טאבולה קינואה ותותי זהב

מחבר:

מרכיבים

1 כוס קינואה אדומה

1 כוס מים

1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1 כוס עלי רוקט\ קייל קצוצים

כמה עלי נענע קצוצים

חופן אגוזי פקאן חצויים

חופן תותי זהב שלמים או חתוכים לחצי

כפית מלח ים אטלנטי גס

מיץ מלימון אחד

3 כפות שמן זית

 

הכנה

מבשלים בסיר את הקינואה במים כ-10 דקות או עד שכל המים נספגים בקינואה.

מסירים מהאש ומשאירים את הסיר סגור עם מכסה כחמש דקות נוספות.

מוציאים את הקינואה מהסיר ומניחים לזה להתקרר בקערה

מערבבים את הקינואה עם שאר הירקות הקצוצים, הפקאן ותותי הזהב ומתבלים במלח, לימון ושמן זית.

 

מאת השף ניר לוי

 

תגיות:

TOP