משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

נגיסות מולבריס וקוקוס

מחבר:

ממתק בריאות עם מתיקות טבעית של תותי העץ, חמצמצות של הדרים ונגיעה של תבלינים.

 

רכיבים:

2\1 כוס + 2 כפות אגוזי קשיו של נביטאס נטורלס

1+ 4\1 כוס תותי עץ של נביטאס נטורלס

1 כף שמן קוקוס של פוקה

2\1 כפית תמצית וניל

מעט פלפל אנגלי טחון

1 כפית של גרידת תפוז

מעט מלח

4\1 כוס שבבי קוקוס

 

הכנה:

לשים 2\1 כוס אגוזי קשיו במים ולהשרות למשך 30 דקות. לסנן.

לשים 1 כוס תותי עץ במעבד מזון ולטחון לפירורים קטנים,  להוסיף את הקשיו שהשרנו במים, שמן הקוקוס, הוניל, הפלפל האנגלי, גרידת התפוז והמלח ולערבל במעבד המזון עד שהעיסה נהיית אחידה. כשהעיסה אחידה יש להעביר אותה לקערה.

לערבב את 4\1 כוס תותי העץ שלא השתמשנו בה עדיין יחד עם שבבי הקוקוס ולהוסיף אותם לקערה.

לקצוץ גס את 2 כפות הקשיו שהשארנו בצד ולהוסיף לקערה.

לערבב את העיסה היטב.

על מגש או תבנית, יש לשים נייר אפייה, עליו להניח את העיסה ולשים נייר אפייה נוסף מעל העיסה. למעוך את העיסה מלמעלה וליצור קוביה מהתערובת בגובה 2 סנטימטר.

לשים במקפיא למשך 30 דקות, להוציא, לחתוך לריבועים קטנים ובתיאבון!

תגיות:

TOP