משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

משקה מילקי שוקושקד של אביטל סבג

משקה מילקי שוקושקד

2 כוסות

 

1/2 ליטר חלב שקדים 

2 כפות אבקת קקאו נא (עדיף אבקת קקאו מפולי קקאו לא קלויים ובשום אופן לא שוקולית)

2 כפיות סירופ מייפל

1 כפית קינמון

4 תמרים מגולענים

8 קוביות קרח

 

אופן ההכנה:

מכניסים את חלב השקדים לתוך שייקר או בלנדר חזק יחד עם שאר המצרכים, טוחנים ומוזגים לכוסות.

 

כדאי לדעת:

פולי קקאו שאינם קלויים הם בעלי סגולות מרפא מפתיעות. זוהי צורתו הטבעית של השוקולד.  הקקאו הטבעי הוא אחד ממזונות העל המדהימים של הטבע בשל הרכב המינרלים שבו והתכונות הייחודיות שלו. פולי קקאו לא קלויים עשירים מאוד בנוגדי-חמצון, מגנזיום, ברזל, וסידן.  הקקאו הטבעי תורם לעוררות (גם מינית) ולשיפור ביכולת הריכוז, הזיכרון וזרימת-הדם.

 

למידע אודות אביטל סבג

למעבר לאתר של אביטל סבג

 

המתכון לקוח מתוך הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן, צילמה מיכל לנרט, סטיילינג:אינגריד קוטנר, עיצוב:אדי גולדפיין-ביטויים

 

 

TOP