משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

מרק כרובית קטיפתי עם שמן סלרי

מחבר:

רכיבים: 

 6 מנות

הכנה מוקדמת: להשרות 100 גר' קשיו במי שתיה במשך 4 שעות, ולסנן.

טיפ: ניתן להשרות כמות גדולה של קשיו במים, לסנן ולשמור במקפיא

בסיר:

300 גר' פרחי כרובית, שטופים וללא ה'גזעים'

שפע מי שתיה

1 כפית זרעי קימל

 לבשל עד שהכרובית מתרככת אך לא מתפוררת. לסנן ולשפוך את המים.

במעבד מזון:

הכרובית המבושלת והמסוננת ממים

900 גר' מי שתיה

הקשיו השרוי והמסונן

קורט זרעי קימל

1 כפית מלח ים מאיכות טובה

1/4 כפית פלפל לבן

קורט הל

קורט גרד מוסקט

 לטחון הכל לאחידות ולהחזיר לסיר הבישול

 להביא לרתיחה ולכבות את האש

 להוסיף 1/2 כפית זוטה

 לכסות ולחכות 5 לפני ההגשה

בהגשה: לצקת מהמרק לקערה ולטפטף משמן הסלרי מעל (סווירל)

שמן סלרי

25 גר' עלי סלרי

60 גר' שמן המפ

1/2 כפית עשב חיטה

קורט מלח ים

 

- לטחון את כל המרכיבים לאחידות בבלנדר ולקשט את המרק בזילוף מלמעלה

 

 

תגיות:

TOP