משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

גרנולה סופר פודס

מחבר:

מרכיבים

3 כוסות שיבולת שועל

3\1 כוס פתיתי קוקוס לא ממותקים

3\1 כוס זרעי שומשום לבן או מלא

4\1 כוס שמן קוקוס של פוקה (מומס)

4\1 כפית מלח אטלנטי דק

2\1 כפית אבקת קינמון

2 כפות מים

4\1 כוס סירופ מייפל\ אגבה\ סילאן או 4 כפות סוכר קוקוס של נביטאס מומסים ב-3 כפות מים רותחים.

1 כוס אגוזי פקאן\ מלך\ שקדים\ קשיו או שילוב שלהם.

2\1 כוס תותי גוג'י של נביטאס

2\1 כוס תותי עץ (מולברי) של נביטאס

2\1 כוס תותי זהב של נביטאס

2\1 כוס שבבי קקאו של נביטאס

 

הכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות צלזיוס

מערבבים בקערה גדולה את השיבולת שועל, פתיתי קוקוס, שומשום, שמן קוקוס, מלח, קינמון ו-2 כפות מים.

מוסיפים לקערה את הממתיק שבחרתם ואת האגוזים ומערבבים הכל יחד.

מפזרים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-35- 40 דקות.

מוציאים מהתנור ומניחים לגרנולה להתקרר.

לאחר שהגרנולה התקררה, מוסיפים את התותים ושבבי הקקאו ומאחסנים בצנצנת אטומה לשמירת הטריות.

 

מאת השף ניר לוי

 

תגיות:

TOP