משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

גומסיו נורי

מחבר:

מרכיבים

10 כפות אבקת נורי

10 כפות שומשום מלא

1 כף מלח ים אטלנטי גס

 

הכנה

קולים במחבת ללא שמן את זרעי השומשום כשתי דקות ומחכים שהם יתקררו.

מעבירים את השומשום הקלוי למטחנת תבלינים או למכתש ועלי וטוחנים לזמן קצר.

מערבבים את השומשום הטחון עם המלח ואבקת הנורי ושמרים בצנצנת אטומה

 

את הגומסיו נורי רצוי לפזר מעל סלטים, מרקים, אורז, כריכים או כל דבר אחר שרוצים.

 

מאת השף ניר לוי

תגיות:

TOP