משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

גבינת קשיו עם עשבי תיבול

גבינת קשיו ביתית שניתן לתבל ולקשט עם מגוון מרכיבים.

 

מרכיבים :

2 כוסות קשיו של נביטאס נטורלס

2 כפות מיץ לימון טרי

1 כף שמרים תזונתיים (כמו שמרי בירה)

1 כף שמן זית

1 כפית מלח

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף עירית קצוצה

 

הכנה:

ביום לפני, יש להשרות את אגוזי הקשיו בקערת מים פושרים. יש לכסות את הקשיו במים ולשים אותה במקרר למשך הלילה.

ביום למוחורת, לסנן את המים ולשים את הקשיו במעבד מזון.

להוסיף למעבד מזון את מיץ הלימון, השמרים, השמן והמלח ולערבל במשך 10-12 דקות, עד לקבלת תערבות חלקה ואחידה.

עם הגבינה סמיכה מידי, ניתן להוסיף עוד מים.

להעביר את הגבינה לקערה ולתת לה להתקרר במקרר למשך שעה.

לאחר מכן לדחוס את הגבינה לתוך תבניות טבעת ולתת לזה להתקרר במקרר לעוד כמה דקות.

לאחר מכן, להוציא את הטבעת ולגלגל את הגבינה בעשבי תיבול.

 

*ניתן לקשט את הגבינה גם בפירות יבשים ואגוזים במקום עשבי התיבול.

למתכון המקורי

 

TOP