משלוח חינם בקניה מעל 150 שקלים באתר

גאוקמולי ספירולינה

מחבר:

רכיבים: 
 
2 אבוקדו גדולים בשלים וטעימים חצויים ללא קליפה וללא הגלעין
2 כפות מיץ לימון
 
1/3 כוס כוסברא עלים בלבד שטופים מיובשים וקצוצים גס
2 כפות תותי עץ מיובשים  קצוצים גס
2 כפות אוכמניות קפואות מופשרות 
2 כפות חמוציות קפואות חצויות ומופשרות
1 כף טבעות פלפל אדום חריף וטרי (לפי הטעם)
 
2 כפות ספירולינה
1/3 כפית מלח הודי שחור
1 שן שום כתושה
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
 

הכנה: לשפוך את הלימון על האבוקדו ולמרוח היטב לשים חצי אבוקדו בכלי נפרד.

להוסיף לאבוקדו את המלח הספירולינה השום והג'ינג'ר ולערבב/ למעוך היטב (לא צריך להגיע לדייסה אחידה). 

להוסיף את הפירות, הכוסברא והפלפל החריף ולערבב בזהירות לפיזור אחיד לחתוך את יתרת האבוקדו לחתיכות ולהוסיף לסלט לערבב ולהגיש

תגיות:

TOP